Bluesfestival hotelarrangementen

Kom je van ver? Ook hier hebben we aan gedacht! Een aantal hotels in Delft bieden tijdens het festival een speciaal Blues-arrangement aan.

Best Western Museumhotels

Locatie: Phoenixstraat 50a, 2611 AM Delft
Tel. 015-2153070, e-mail: sales@museumhotels.nl
 

Maak het Bluesfestival compleet met een overnachting bij ons, midden in het stadscentrum vlakbij alle optredens. Een welkomsdrankje hoort erbij

 

Hampshire-Hotel Delft Centre

Locatie: Koepoortplaats 3, 2612 RR Delft
Tel. 015-2122125  Email: reserveringen@hoteldelftcentre.nl

Reserveer uw kamer met 10% korting met de promocode HELLODELFT via de website van Hampshire Hotel-Delft Centre www.hoteldelftcentre.nl

Hampshire-Hotel Delft Centre ligt op 5 minuten loopafstand van de Delftse binnenstad en is sfeervol ingericht met muziek als rode draad. Na een gezellige avond bent u binnen no time in het hotel om vervolgens heerlijk te overnachten tussen de bekende artiesten in één van onze modern ingerichte kamers.  ‘s-Ochtends kunt u gebruik maken van ons uitgebreide ontbijtbuffet, inclusief een verfrissend glas prosecco.

Op zaterdagmiddag 24 februari vindt hier vanaf 14.00 uur de mondharmonica-workshop van het festival plaats. De uitgelezen mogelijkheid om binnen 1 uur meer te weten over dit kleine ( en in de blues veel gebruikte ) instrument. Kijk voor meer info bij de rubriek Specials.

Hotel De Plataan

Locatie: Doelenplein10 2611 BP Delft 
Tel. 015-212 60 46  E-mail: info@hoteldeplataan.nl

 

Bruisend op het Doelenplein

Middenin het centrum van Delft, tref je het vriendelijke boetiek hotel De Plataan aan. Het hotel heeft verschillende Plataankamers, themakamers en familiekamers, in het huiskamercafe is het in de ochtend heerlijk toeven voor het ontbijt. 

Boekt u tijdens het Bluesfestival een kamer in De Plataan, dan krijgt u 10% korting op alle kamertypes. Gebruik hiervoor deze link en vergeet niet de promotiecode Blues2024 in te voeren. 

https://engines.hoteliers.com/nl/2497/booking/getdata/arrival/06-12-2023/departure/07-12-2023/

promotiecode: Blues2024 

 

 

 

Route, openbaar vervoer & parkeren

Met de trein, tram, bus of auto; Delft is prima bereikbaar. Vanaf het station en de parkeergarages sta je in een paar minuten in de binnenstad.

Met openbaar vervoer

Vanaf diverse stations in Nederland rijden er treinen rechtstreeks naar station Delft. Als je uitstapt op het station vergeet dan niet naar het plafond van het nieuwe stationsgebouw te kijken. Daar zijn we namelijk heel trots op! 

Tram  Tramlijn 1 rijdt van Den Haag/Scheveningen via Rijswijk naar Delft. Je kunt uitstappen bij de haltes Prinsenhof en Station Delft. Van daaruit ben je binnen enkele minuten in Delft centrum..

Tramlijn 19 rijdt van Leidschendam via Den Haag Ypenburg naar Station Delft. Ook deze stopt bij de haltes Prinsenhof en Station Delft. Van daaruit ben je binnen enkele minuten in Delft centrum..

Bus  Vanuit Rotterdam, Den Haag en het Westland rijden diverse bussen naar Station Delft. Van daaruit ben je binnen enkele minuten in Delft centrum.. 

Met de auto

Vanaf de A13 kun je het beste borden Delft Centrum volgen, parkeergarages worden aangegeven op de diverse borden. 

Vanaf de A4 kun je het beste borden Delft Centrum volgen, parkeergarages worden aangegeven op de diverse borden.

Parkeren

Het beste parkeer je je auto in de parkeergarage. Op straat parkeren is namelijk heel duur en niet overal toegestaan. Parkeren kan in:

  • De Phoenixgarage: Phoenixstraat 29, 2611 AL Delft
  • De Marktgarage: Willem Naghelstraat 1, 26 12 XD Delft
  • Zuidpoortgarage: Zuidwal 14, 2611 DD Delft.
Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Pauwenstein 23
2289 BT Rijswijk

Programmering bands

Esther Menke
info@bluesther.nl