Bluesfestival hotelarrangementen

Kom je van ver? Ook hier hebben we aan gedacht! Een aantal hotels in Delft bieden tijdens het festival een speciaal Blues-arrangement aan.

Best Western Museumhotels

Locatie: Oude Delft 189, 2611 HD Delft
Tel. 015-2153070, e-mail: info@museumhotels.nl
 

Maak het Bluesfestival compleet en overnachting bij ons, midden in het stadscentrum vlakbij alle optredens. Na een comfortabele overnachting wacht er een heerlijk ontbijtbuffet.

Tweepersoonskamer € 105.00
Eenpersoonskamer € 95.00
Upgrade € 15.00

Inclusief ontbijt.  Exclusief logiesbelasting €3.00 p.p.p.n.
Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en per mail of telefonisch te reserveren.

Hampshire-Hotel Delft Centre

Locatie: Koepoortplaats 3, 2612 RR Delft
Tel. 015-2122125  Email: reserveringen@hoteldelftcentre.nl

Reserveer uw kamer met 10% korting met de promocode HELLODELFT via de website van Hampshire Hotel-Delft Centre www.hoteldelftcentre.nl

Hampshire-Hotel Delft Centre ligt op 5 minuten loopafstand van de Delftse binnenstad en is sfeervol ingericht met muziek als rode draad. Na een gezellige avond bent u binnen no time in het hotel om vervolgens heerlijk te overnachten tussen de bekende artiesten in één van onze modern ingerichte kamers.  ‘s-Ochtends kunt u gebruik maken van ons uitgebreide ontbijtbuffet, inclusief een verfrissend glas prosecco.

Op zaterdagmiddag 15 februari vindt hier vanaf 14.00 uur de mondharmonica-workshop van het festival plaats. De uitgelezen mogelijkheid om binnen 1 uur meer te weten over dit kleine ( en in de blues veel gebruikte ) instrument. Kijk voor meer info bij de rubriek Specials.

Hotel de Emauspoort

Lokatie: Vrouwenregt 9, 2611 KK Delft
Tel. 015-2190219  Email: info@emauspoort.nl

Bij Hotel de Emauspoort krijgt u bij een overnachting tijdens het Affligem Bluesfestival Delft: een "Blues" biertje om mee te beginnen, een spa "Blues"om mee te eindigen en een Delft "Blues"souvenir om mee naar huis te nemen. € 115,- voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting a € 3,-- p.p.p.n.

 

 

 

Hotel Leeuwenbrug

Locatie: Koornmarkt 16, 2611 EE Delft
Tel. 015-2147741  E-mail: sales@leeuwenbrug.nl

 

Nice, Slow & Easy


Blues liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het 'Affligem Bluesfestival'. Gedurende deze dagen (en nachten) vinden meer dan 70 optredens plaats in de talloze cafés en op de intieme podia van Delft. Dit arrangement plooit zich naar het specifieke ritme van de blues, met -natuurlijk- een bluesy welkomstdrankje om alvast wat van de sfeer te proeven.

 

Uiteindelijk verlangt ook het meest rusteloze blueshart naar de tederheid van een goed matras en een vergevingsgezind ontbijt. Bij dit arrangement houden wij dan ook voor u het juiste tempo aan: nice (price), slow (late breakfast) & easy (book online).


Het arrangement voor € 42,50 p.p.
• Bluesy welkomstdrankje 

• programmaboekje

• laat ontbijt (koffie thee broodje) of ontbijt buffet

• tweepersoonskamer met douche-toilet

• exclusief logiesbelasting

 

(verlengen € 40,00 p.p.p.n)
 

WestCord Hotel Delft

Locatie: Olof Palmestraat 2, 2616 LM Delft
Tel. 015-8889010 E-mail: delft@westcordhotels.nl

 

Op vrijdag 14, zaterdag 15 februari  en zondag 16 februari 2020 vindt de 22e editie plaats van het "Affligem Bluesfestival Delft.' 

WestCord Hotel Delft heeft een speciaal arrangement voor u samengesteld.


Blues Festival-arrangement € 104,00 per nacht, op basis van 2 personen:

  • Overnachting inclusief ontbijt in een Comfort kamer
  • Welkomsdrankje
  • Fietsverhuur
  • Late checkout tot 17:00 uur
Route, openbaar vervoer & parkeren

Met de trein, tram, bus of auto; Delft is prima bereikbaar. Vanaf het station en de parkeergarages sta je in een paar minuten in de binnenstad.

Met openbaar vervoer

Vanaf diverse stations in Nederland rijden er treinen rechtstreeks naar station Delft. Als je uitstapt op het station vergeet dan niet naar het plafond van het nieuwe stationsgebouw te kijken. Daar zijn we namelijk heel trots op! 

Tram  Tramlijn 1 rijdt van Den Haag/Scheveningen via Rijswijk naar Delft. Je kunt uitstappen bij de haltes Prinsenhof en Station Delft. Van daaruit ben je binnen enkele minuten in Delft centrum..

Tramlijn 19 rijdt van Leidschendam via Den Haag Ypenburg naar Station Delft. Ook deze stopt bij de haltes Prinsenhof en Station Delft. Van daaruit ben je binnen enkele minuten in Delft centrum..

Bus  Vanuit Rotterdam, Den Haag en het Westland rijden diverse bussen naar Station Delft. Van daaruit ben je binnen enkele minuten in Delft centrum.. 

Met de auto

Vanaf de A13 kun je het beste borden Delft Centrum volgen, parkeergarages worden aangegeven op de diverse borden. 

Vanaf de A4 kun je het beste borden Delft Centrum volgen, parkeergarages worden aangegeven op de diverse borden.

Parkeren

Het beste parkeer je je auto in de parkeergarage. Op straat parkeren is namelijk heel duur en niet overal toegestaan. Parkeren kan in:

  • De Phoenixgarage: Phoenixstraat 29, 2611 AL Delft
  • De Marktgarage: Willem Naghelstraat 1, 26 12 XD Delft
  • Zuidpoortgarage: Zuidwal 14, 2611 DD Delft.
14-16 Februari 2020
Affligem Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Pauwenstein 23
2289 BT Rijswijk

Programmering bands

GENUINE MUSIC AGENCY
John Zwetsloot
i.s.m. Esther Menke
0165-553115
info@genuinemusic.nl