Café's

Tussen 22 en 24 februari bruist de hele Delftse binnenstad met spetterende live muziek. Met ruim 70 optredens op 36 locaties is het Bluesfestival Delft het grootste indoor bluesevenement van Nederland. In de lijst hieronder staan alle deelnemende horeca-locaties vermeld.

BarBaar

De nieuwe hotspot van Delft gelegen aan het Sint Agathaplein. Een ontmoetingsplek voor creatief en ondernemend Delft, als onderdeel van het Prinsenkwartier.

Bebop Jazzcafe

Elke dinsdagavond jamsessies en lekkere speciaal bieren. Je vindt het in de Kromstraat bij dit heerlijke café. 

Brasserie 't Straatje van Vermeer

In het Hotel Johannes Vermeer kun je heerlijk lunchen of dineren, het is zeker niet alleen voor hotelgasten.

Café Belvedere

Belgian Beer Cafe Belvedere, de naam verklapt het al. Hier vind je Belgische bieren, maar ook heerlijke Belgische frieten. Een markant pand met uitzicht op de Burgwal en de Beestenmarkt.

Café Huug

Midden op de markt, met uitzicht op Hugo de Groot natuurlijk heet het café dan Huug. 

Cafe Tango

Voor een goede g&t, een biertje en natuurlijk de losse sfeer is dit the place to be. 

Café Zondag

Aan een gezellig straatje vlak achter de Grote Markt vind je Zondagse porties, speciaal voor jou. Vandaag, maar ook morgen. Elke dag zondag. 

Carrousel

Bijna aan het einde van de Oude Delft, staat dit oud Hollandse café. Prima daghappen en regelmatig leuke activiteiten. 

Cultuurlab

Cultuurlab is een nieuw podium voor diverse culturele, sociale, muzikale, sportieve en maatschappelijke activiteiten. Midden in het centrum van Delft kan je hier spelen, oefenen, experimenteren én optreden. Voor iedereen uit Delft en omgeving. 

De Bierfabriek

Brouwerij - Cafe - Restaurant met waanzinnige Franse kippetjes die op houtskool worden klaargemaakt, daarbij een bier wat binnen de eigen muren wordt gebrouwen. Groepen zijn welkom!

De Bonte Os

Recht tegenover de Bonte Ossteeg, vind je dit café waar je onder andere kunt darten en biljarten. 

De Engel

Naast de Nieuwe Kerk, aan de markt, kun je hier lekkere speciaal bieren drinken. In de zomer kun je lekker op het terras zitten. 

De Gist

Is het nu een cafe of een restaurant? Of is het een plek waar je toevallig lekker kunt drinken en eten? Jij mag het zeggen! Je kunt kiezen uit 18 taps, heerlijke wijnen en een fijne lunch/diner kaart. Daarnaast is er een fenomenaal uitzicht over de Spoorzone, je bezoek zeker waard.

De Kat In De Stad

Aan de Markt vind je De Kat In De Stad, waar de beide passies van de eigenaar samen komen namelijk bier en muziek.

De Klomp

Een aaneenschakeling van gezellige kamers, vormen samen het oudste café van Delft. Het specialisme van dit café zit in de speciaal bieren en de jenevers.

De Koperen Kat

Langs de Schie, net voor het Kruithuis bevindt zich de enige Stadsbrouwerij die Delft rijk is. Uiteraard hebben ze hier eigen bieren van tap, zeker het omfietsen waard.

De Kurk

Verborgen in de Kromstraat vind je dit uitstekende restaurant met een prima reputatie. In de wintermaanden brandt de open haard, altijd een pluspunt. 

De Liefhebber

Warm boutique-café, gelegen op de schitterende markt, met een grote voorliefde voor mooie Nederlandse distillaten zoals Genevers & Gin, veelal Nederlandse bieren en lekker eten.

De Oude Jan

Gelegen op het oudste plein van Delft, vind je dit intieme café dat tot de late uurtjes is geopend. 

De Ruif

In de luwte van het hoogste huis van God te Delft staat Eetcafé De Ruif; een eetcafé met honderd gezichten. Bij De Ruif kan alles en mag een hoop.

De Sjees

Achter het stadhuis, vind je dit eigentijdse stads café. Twee keer per maand draait De Sjees door, met een dj. 

De Tobbe

Aan de Buitenwatersloot zit dit gezellige feest café. Regelmatig zijn er live optredens, dj's en andere feesten. 

De V

Net om de hoek bij de Oude Kerk, zit aan de gracht, dit heerlijke eetcafé. In de wintermaanden vind je hier vaak live muziek.

De Waag

Op een historische plek, achter het stadhuis, zit dit prachtige café. Je kunt er trouwens ook uitstekend eten in het restaurant. 

De Wijnhaven

Het café op de begane grond en een fijn restaurant op de tweede etage, vind je hier alles wat je nodig hebt. 

Einstein

Wellicht een best kept secret van Delft, wat een prachtige terrastuin hebben ze hier. Ze koken hier Italiaanse klassiekers, maar een drankje drinken kan ook. 

Hampshire Hotel Delft Centre

Op steenworp afstand van de Markt vindt u Hampshire Hotel-Delft Centre. Het hotel staat in het teken van muziek, wat u terug kan zien in de inrichting. Even uitblazen? Strijk neer in onze gezellige lounge/bar en blader door één van de vele boeken uit onze muziekbibliotheek of geniet van een hapje en een drankje in restaurant Swing op de 1e etage.

Het Boterhuis

Een kelder, een entresol, een verdieping; er is vast een plekje waar jij het lekkerste zit in 't Boterhuis. Proef ook eens van hun weekschotels. 

Het Koningshuys

Midden op de Markt, vind je dit café waar alles in het teken staat van ons Konings Huys.

Het Proeflokaal

Op een niet zo gangbare plaats, maar het omlopen zeker waard. Wat een hoeveelheid aan speciaal bier hebben ze hier!

Kobus Kuch

Op de hoek van de Beestenmarkt, vind je dit huiskamer café. De appeltaart moet je zeker een keer geproefd hebben! 

Moeke Delft

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En zoals iedere Moeke zou doen, betaalt ze je internetkosten. Je hoeft dus alleen jezelf mee te brengen. En wat gezelschap.

Plan B

Het Indische eetcafé van Delft, met elke zondag middag live muziek. 

Postkantoor

Genieten met een kop koffie en de krant bij de open haard, lunchen, borrelen of dineren in een huiselijke sfeer, zowel binnen als op het mooie terras is allemaal mogelijk bij 't Postkantoor. 

Restaurant van Maanen

MIdden op de Hippolytusbuurt zit Restaurant van Maanen, het is een concept store welke bijna volledig op voeding en dranken is gericht. De keuken werkt graag met locale producten, het liefst biologisch. Je kunt hier van 's ochtends tot 's avonds terecht om de inwendige mens te verwennen.

Rietveld Theater

Het Rietveld Theater ligt verschilen aan het Rietveld in een voormalig schoolgebouw. Het is een doe-het-zelf theater, de bakermat voor Delft Fringe, de plek voor jong talent in Quit Quit en nog veel meer.

Steck

STECK biedt een energieke uitgaansgelegenheid voor Delftenaren die waardering hebben voor goede muziek en die zich thuis voelen in een stoere, authentieke sfeer.

Tierney's Irish Pub
22-24 februari 2019
Affligem Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Binnenwatersloot 5
2611 BJ Delft

ProgramMering bands

GENUINE MUSIC AGENCY
John Zwetsloot
0165-553115
info@genuinemusic.nl