Café's

Tussen 14 en 16 februari bruist de hele Delftse binnenstad met spetterende live muziek. Met ca. 70 optredens op 36 locaties is het Bluesfestival Delft het grootste indoor bluesevenement van Nederland. In de lijst hieronder staan alle deelnemende horeca-locaties vermeld.

Bebop Jazzcafe

Elke dinsdagavond jamsessies en lekkere speciaal bieren. Je vindt het in de Kromstraat bij dit heerlijke café. 

Brasserie Straatje van Vermeer

In het Hotel Johannes Vermeer kun je heerlijk lunchen of dineren, het is zeker niet alleen voor hotelgasten.

Brouwerij De Koperen Kat

Langs de Schie, net voor het Kruithuis bevindt zich een van de Stadsbrouwerijen die Delft rijk is. Uiteraard hebben ze hier eigen bieren van tap, zeker het omfietsen waard.

Café Belvedere

Belgian Beer Cafe Belvedere, de naam verklapt het al. Hier vind je Belgische bieren, maar ook heerlijke Belgische frieten. Een markant pand met uitzicht op de Burgwal en de Beestenmarkt.

Café Huug

Midden op de markt, met uitzicht op Hugo de Groot natuurlijk heet het café dan Huug. 

Cafe Tango

Voor een goede g&t, een biertje en natuurlijk de losse sfeer is dit the place to be. 

Café Zondag

Aan een gezellig straatje vlak achter de Grote Markt vind je Zondagse porties, speciaal voor jou. Vandaag, maar ook morgen. Elke dag zondag. 

Cultuurlab

Cultuurlab is een nieuw podium voor diverse culturele, sociale, muzikale, sportieve en maatschappelijke activiteiten. Midden in het centrum van Delft kan je hier spelen, oefenen, experimenteren én optreden. Voor iedereen uit Delft en omgeving. 

De Bierfabriek

Brouwerij - Cafe - Restaurant met waanzinnige Franse kippetjes die op houtskool worden klaargemaakt, daarbij een bier wat binnen de eigen muren wordt gebrouwen. Groepen zijn welkom!

De Bonte Os

Recht tegenover de Bonte Ossteeg, vind je dit café waar je onder andere kunt darten en biljarten. 

De Engel

Naast de Nieuwe Kerk, aan de markt, kun je hier lekkere speciaal bieren drinken. In de zomer kun je lekker op het terras zitten. 

De Gist

Is het nu een cafe of een restaurant? Of is het een plek waar je toevallig lekker kunt drinken en eten? Jij mag het zeggen! Je kunt kiezen uit 18 taps, heerlijke wijnen en een fijne lunch/diner kaart. Daarnaast is er een fenomenaal uitzicht over de Spoorzone, je bezoek zeker waard.

De Kat In De Stad

Aan de Markt vind je De Kat In De Stad, waar de beide passies van de eigenaar samen komen namelijk bier en muziek.

De Klok
De Klomp

Een aaneenschakeling van gezellige kamers, vormen samen het oudste café van Delft. Het specialisme van dit café zit in de speciaal bieren en de jenevers.

De Kurk

Verborgen in de Kromstraat vind je dit uitstekende restaurant met een prima reputatie. In de wintermaanden brandt de open haard, altijd een pluspunt. 

De Liefhebber

Warm boutique-café, gelegen op de schitterende markt, met een grote voorliefde voor mooie Nederlandse distillaten zoals Genevers & Gin, veelal Nederlandse bieren en lekker eten.

De Oude Jan

Gelegen op het oudste plein van Delft, vind je dit intieme café dat tot de late uurtjes is geopend. 

De Ruif

In de luwte van het hoogste huis van God te Delft staat Eetcafé De Ruif; een eetcafé met honderd gezichten. Bij De Ruif kan alles en mag een hoop.

De Sjees

Achter het stadhuis, vind je dit eigentijdse stads café. Twee keer per maand draait De Sjees door, met een dj. 

De V

Net om de hoek bij de Oude Kerk, zit aan de gracht, dit heerlijke eetcafé. In de wintermaanden vind je hier vaak live muziek.

De Waag

Op een historische plek, achter het stadhuis, zit dit prachtige café. Je kunt er trouwens ook uitstekend eten in het restaurant. 

De Wijnhaven

Het café op de begane grond en een fijn restaurant op de tweede etage, vind je hier alles wat je nodig hebt. 

Delfts Brouwhuis

Delftenaren, Delluvenaren, studenten, toeristen, bierliefhebbers, iedereen is welkom! Naast de brouwerij is er de sfeervolle biertuin met buitenbar op het Heilige Geestkerkhof. Al noemen de mannen van Delfts Brouwhuis het vanaf nu vol trots het ‘Brouwplein’. Delftse Brouwers bij het Delfts Brouwhuis op het Brouwplein. Zo simpel is het. Drink. Eet. Proef. Proost. Zing. Lach. En Verwonder!

Einstein

Wellicht een best kept secret van Delft, wat een prachtige terrastuin hebben ze hier. Ze koken hier Italiaanse klassiekers, maar een drankje drinken kan ook. 

Hampshire Hotel Delft Centre

Op steenworp afstand van de Markt vindt u Hampshire Hotel-Delft Centre. Het hotel staat in het teken van muziek, wat u terug kan zien in de inrichting. Even uitblazen? Strijk neer in onze gezellige lounge/bar en blader door één van de vele boeken uit onze muziekbibliotheek of geniet van een hapje en een drankje in restaurant Swing op de 1e etage.

Hanno Groots Café

Bij Hanno is alles puur, echt en verrassend. Van zonsopkomst tot voorbij zonsondergang. Dus kom spontaan aanwaaien voor een prachtig ontbijt of lunch, schuif aan voor een grenzeloos diner of proost met cocktails vol geluk. Waan je voor even in een andere wereld en voel je toch helemaal thuis.

Het Boterhuis

Een kelder, een entresol, een verdieping; er is vast een plekje waar jij het lekkerste zit in 't Boterhuis. Proef ook eens van hun weekschotels. 

Het Koningshuys

Midden op de Markt, vind je dit café waar alles in het teken staat van ons Konings Huys.

Het Proeflokaal

Op een niet zo gangbare plaats, maar het omlopen zeker waard. Wat een hoeveelheid aan speciaal bier hebben ze hier!

Kobus Kuch

Op de hoek van de Beestenmarkt, vind je dit huiskamer café. De appeltaart moet je zeker een keer geproefd hebben! 

Moeke Delft

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En zoals iedere Moeke zou doen, betaalt ze je internetkosten. Je hoeft dus alleen jezelf mee te brengen. En wat gezelschap.

Plan B

Het Indische eetcafé van Delft, met elke zondag middag live muziek. 

Rietveld Theater

Het Rietveld Theater ligt verschilen aan het Rietveld in een voormalig schoolgebouw. Het is een doe-het-zelf theater, de bakermat voor Delft Fringe, de plek voor jong talent in Quit Quit en nog veel meer.

Steck

STECK biedt een energieke uitgaansgelegenheid voor Delftenaren die waardering hebben voor goede muziek en die zich thuis voelen in een stoere, authentieke sfeer.

Tierney's Irish Pub

Tierney’s Irish Pub is een authentieke Ierse pub met een gezellige sfeer. Behalve van sportwedstrijden en live muziek kun je hier genieten van verschillende drankjes, zoals Guiness en andere Ierse bieren. Hou je van whiskey? Dan is Tierney’s dé plek voor jou: de pub heeft maar liefst 200 soorten!

14-16 Februari 2020
Affligem Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Pauwenstein 23
2289 BT Rijswijk

Programmering bands

GENUINE MUSIC AGENCY
John Zwetsloot
i.s.m. Esther Menke
0165-553115
info@genuinemusic.nl