Delft Blues Festival

Elk jaar in de maand februari vindt het grootste indoor blues festival plaats van Nederland. Tijdens dit weekend zijn er in de verschillende cafés in Delft een groot aantal gratis toegankelijke optredens. Op deze website vind je meer informatie over de cafés, de bands en de specials van het festival.

Bands & speciale activiteiten

De programmeurs van het festival stellen ieder jaar een divers programma samen, waarin verschillende blues stijlen te beluisteren zijn. In diverse lokaties hoor je oa. Delta blues, Chicago blues, Texas- & Westcoast blues, Jump'n'Jive, Bluesrock, Americana, Rock-a-billy, versterkte en akoestische live muziek. Volop variatie dus!

Een extra reden om het Delftse bluesweekend - 23,24 en 25 februari 2024 - in de agenda te noteren !

Hotel- en restaurantarrangementen

Kom je van ver? Ook hier hebben we aan gedacht, een aantal hotels in Delft bieden tijdens het festival een speciaal Blues-arrangement aan. Hier vind je meer informatie.

Programma 2024

Nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal gaat komen en waar je het kunt vinden?

Klik op onderstaande buttons en je vindt alles wat je wilt weten. Het programma wordt constant aangevuld, dus het is de moeite waard om regelmatig deze pagina te bezoeken. De nieuwe flyer is vanaf januari te downloaden. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Pauwenstein 23
2289 BT Rijswijk

Programmering bands

Esther Menke
info@bluesther.nl