Delft Blues Festival

Elk jaar in de maand februari vindt het grootste indoor blues festival plaats van Nederland. Tijdens dit weekend zijn er in de verschillende cafés in Delft een groot aantal gratis toegankelijke optredens. Op deze website vind je meer informatie over de cafés, de bands en de specials van het festival.

Bands & speciale activiteiten

De programmeurs van het festival stellen ieder jaar een divers programma samen, waarin verschillende blues stijlen te beluisteren zijn. In de ruim 30 lokaties hoor je oa. Delta blues, Chicago blues, Texas- & Westcoast blues, Jump'n'Jive, Bluesrock, Americana, Rock-a-billy, versterkte en akoestische live muziek. Volop variatie dus!

Naast alle gratis toegankelijke optredens, staan bij de 22e editie wederom bijzondere specials in het programma. Zo is er een speciale filmvertoning in filmhuis Lumen, theatervoorstellingen in het Rietveld Theater en op zaterdagmiddag een Gospeloptreden in  de Maria van Jessekerk alsmede de immer populaire Mondharmonica Workshop.

Een extra reden om het Delftse bluesweekend in de agenda te noteren !

Hotel- en restaurantarrangementen

Kom je van ver? Ook hier hebben we aan gedacht, een aantal hotels in Delft bieden tijdens het festival een speciaal Blues-arrangement aan. Hier vind je meer informatie.

Programma 2020

Nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal gaat komen en waar je het kunt vinden?

Klik op onderstaande buttons en je vindt alles wat je wilt weten. Het programma wordt constant aangevuld, dus het is de moeite waard om regelmatig deze pagina te bezoeken. De nieuwe flyer is vanaf januari te downloaden. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

14-16 Februari 2020
Affligem Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Pauwenstein 23
2289 BT Rijswijk

Programmering bands

GENUINE MUSIC AGENCY
John Zwetsloot
i.s.m. Esther Menke
0165-553115
info@genuinemusic.nl