Delft Blues Festival

Elk jaar in de maand februari vindt het grootste indoor blues festival plaats van Nederland. Tijdens dit weekend zijn er in de verschillende cafés in Delft een groot aantal gratis toegankelijke optredens. Op deze website vind je meer informatie over de cafés, de bands en de specials van het festival.

Bands & speciale activiteiten

De programmeur van het festival stelt ieder jaar een divers programma samen, waarin verschillende blues stijlen te beluisteren zijn. Zo vind je onder andere Delta blues, Chicago blues, Texas- & Westcoast blues, Jump n Jive, Bluesrock, Americana, Rock-a-billy, versterkte en akoestische live muziek. Behoorlijk uniek dus!

Naast alle gratis toegankelijke optredens, staan bij de 21e editie weer bijzondere specials in het programma. Zo is er op donderdag 21 februari een speciale filmvertoning in Filmhuis Lumen met Eric Clapton in de hoofdrol. Op zaterdagmiddag 23 februari kunnen liefhebbers terecht bij een Masterclass " New Orleans Vintage Voodoo Piano", een gratis toegankelijke Gospel-optreden in de Maria van Jessekerk of de immer populaire Mondharmonica Workshop. Op zondagmiddag 24 februari staat de voorstelling "From Mali To Mississippi"gepland . Info over deze voorstellingen is te vinden via de Specials-pagina. Zo zijn er een aantal extra’s om het festival heen om de blues-sfeer in de stad te verhogen. 

Hotel- en restaurantarrangementen

Kom je van ver? Ook hier hebben we aan gedacht, een aantal hotels in Delft bieden tijdens het festival een speciaal Blues-arrangement aan. Hier vind je meer informatie.

Programma 2019

Nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal gaat komen en waar je het kunt vinden?

Klik op onderstaande buttons en je vindt alles wat je wilt weten. Het programma wordt constant aangevuld, dus het is de moeite waard om regelmatig deze pagina te bezoeken. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

14-16 Februari 2020
Affligem Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Pauwenstein 23
2289 BT Rijswijk

ProgramMering bands

GENUINE MUSIC AGENCY
John Zwetsloot
0165-553115
info@genuinemusic.nl