MONDHARMONICA WORKSHOP

Hampshire Hotel Delft Centre, Koepoortplaats 3.

Zaterdag 23 februari 14.00 uur.

Altijd al mondharmonica willen spelen? Liefhebbers kunnen in no time het basisprincipe leren van de harmonica. Niet alleen voor de blues, maar ook voor andere muziekstijlen. Prijs: € 20,-- p.p. incl. mondharmonica ) Vooraf inschrijven!

Niet voor niets is de harmonica al jaren onverminderd populair. De succesvolle workshop, vindt dit jaar wederom plaats in de foyer van het Hampshire Hotel Delft Centre. Alle deelnemers krijgen een fonkelnieuwe bluesharmonica cadeau, waarmee meteen muziek gemaakt gaat worden! Binnen een kwartier speelt iedereen zijn of haar eerste bluesmelodie!!! Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden. De mondharmonica bespeel je zowel op in- als uitademing. Dat is even wennen, maar als je het te pakken hebt gaat er een wereld voor je open.

De workshop duurt anderhalf uur; in de pauze en na afloop is er de mogelijkheid om nog even te oefenen en van alles te vragen. Er is ook een kraampje met lesboeken en bijzonder harmonica’s. Alle deelnemers krijgen een lesblaadje mee en voor wie dat wil is er een gratis vervolg via internet.
"Wat zo uniek is aan deze workshop is dat je met niets begint en na een uur lol naar buiten komt met je 'eigen' harmonica waar je ook echt al wat op kunt spelen!"

Meedoen

Deelname kost € 20,- en dat is inclusief een nieuwe harmonica in de toonsoort C.
Reserveren voor de workshop via delft@harmonicaworkshops.nl 
Locatie: Hampshire Hotel Delft Centre, Koepoortplaats 3, Delft. 
Aanvang: 14.00 uur.

GOSPEL OPTREDEN m.m.v. het ELIJAH GOSPEL & SOUL CHOIR

Maria van Jessekerk, Burgwal 20

Zaterdag 23 februari 14.30 uur – 15.30 uur. Gratis entree.

 

Met een breed repertoire, variërend van traditionele gospelsongs en wereldberoemde soulhits geeft Elijah onvergetelijke optredens. Met energieke zang en dans zorgt Elijah voor muziek waarbij niemand stil kan blijven zitten. Elijah heeft optredens verzorgd bij uiteenlopende gelegenheden. Zo trad het koor op samen met de Handsome Poets en Chi Coltrane in Paradiso Amsterdam en tijdens de Uitmarkt in Amsterdam. De debuut-cd “Elijah” bevat naast traditionele gospel ook nummers van Les Humpries, Don Covay, Carole King en Michael Jackson.

22-24 februari 2019
Affligem Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Binnenwatersloot 5
2611 BJ Delft

ProgramMering bands

GENUINE MUSIC AGENCY
John Zwetsloot
0165-553115
info@genuinemusic.nl