Duketown & Freddy
Zondag 25 Februari 2024
15:15 - 17:30 uur
Hanno Groots Café

Roots & Fun Duo
Imco en Fred hebben een tijd terug gezworen om samen het akoestisch podiumleven aan te gaan.
Waar Duketown Slim voorheen nog solo zijn akoestische streken tentoonspreidde, laat dit duo zich, met dubbele pret en kundigheid, onderdompelen in knusse blues, ragtime, folk, traditionals en singer songwriter werk.

Al behoorlijk wat jaren is Imco Ceelen als “Duketown Slim” op grote en kleine podia te vinden.
Zijn muziek laat zich het beste omschrijven als blues, roots en  songwriting met een gevoel voor intimiteit en eerlijkheid.
Door zijn ervaringen op podia in Nederland maar ook omzwervingen als de VS en Zweden heeft hij een mooi repetoire opgebouwd wat wisselt tussen akoestische “downhearted” en “uptempo” blues en zijn eigen intieme luisterliedjes.
Hierdoor is een optreden met Duketown Slim nooit eenzijdig te noemen.

Wie Fred nog nooit, met een bas in de hand, op een podium is tegengekomen heeft wellicht onder een steen geleefd.
Deze aimabel ogende muzikant heeft zich in een grote verscheidenheid aan bands en showbiz-theaterproducties, niet alleen in Nederland maar ook in Canada meerdere malen bewezen. Formaties als de “Scott Williams Ragtime Band”, “Woodlog Acoustic Duo”, “Henk & Friends” en “the Veldman Brothers” leveren hem een solide muzikale CV op. Ook is Fred niet vies van een studio of liveproject hier en daar, waar hij graag zijn inmense liefde voor muziek in laat gelden. Met zijn passie voor muziek schroomt hij zeker niet buiten de standaard lijntjes te kleuren en weet je met zijn prachtige collectie bassen tot het uiterste te boeien.

Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Pauwenstein 23
2289 BT Rijswijk

Programmering bands

Esther Menke
info@bluesther.nl