Bluesfestival hotelarrangementen

Kom je van ver? Ook hier hebben we aan gedacht! Een aantal hotels in Delft bieden tijdens het festival een speciaal Blues-arrangement aan.

Hampshire-Hotel Delft Centre

Locatie: Koepoortplaats 3, 2612 RR Delft
Tel. 015-2122125  Email: reserveringen@hoteldelftcentre.nl

 

Hampshire-Hotel Delft Centre ligt op 5 minuten loopafstand van de Delftse binnenstad en is sfeervol ingericht met muziek als rode draad. Na een gezellige avond bent u binnen no time in het hotel om vervolgens heerlijk te overnachten tussen de bekende artiesten in één van onze modern ingerichte kamers.  ‘s-Ochtends kunt u gebruik maken van ons uitgebreide ontbijtbuffet, inclusief een verfrissend glas prosecco.

Op zaterdagmiddag 18 februari vindt hier vanaf 14.00 uur de mondharmonica-workshop van het festival plaats. De uitgelezen mogelijkheid om binnen 1 uur meer te weten over dit kleine ( en in de blues veel gebruikte ) instrument. Kijk voor meer info bij de rubriek Specials.


Een diner in restaurant Swing maakt uw bluesweekend compleet!

 

Overnachting inclusief ontbijt + Affligem bier op de kamer:

Vanaf €49,25 p.p.p.n op basis van 2 personen. Exclusief €2,90 City Tax.

 

3-gangendiner: €24,50 (zie arrangement Restaurant Swing)

 

Route, openbaar vervoer & parkeren

Met de trein, tram, bus of auto; Delft is prima bereikbaar. Vanaf het station en de parkeergarages sta je in een paar minuten in de binnenstad.

Met openbaar vervoer

Vanaf diverse stations in Nederland rijden er treinen rechtstreeks naar station Delft. Als je uitstapt op het station vergeet dan niet naar het plafond van het nieuwe stationsgebouw te kijken. Daar zijn we namelijk heel trots op! 

Tram  Tramlijnijn 1 rijdt vanaf Den Haag/Scheveningen via Rijswijk naar Delft. De mooiste tramlijn van het Nederland! Je kunt uitstappen bij de haltes Prinsenhof of Delft Station. Je loopt de stad in richting Centrum, daar vind je op verschillende plaatsen muziek.

Bus  Diverse bussen komen aan op Station Delft of Zuidpoort. Je loopt de stad in richting Centrum, daar vind je op verschillende plaatsen muziek.

Met de auto

Vanaf de A13 kun je het beste borden Delft Centrum volgen, parkeergarages worden aangegeven op de diverse borden. 

Vanaf de A4 kun je het beste borden Delft Centrum volgen, parkeergarages worden aangegeven op de diverse borden.

Parkeren

Het beste parkeer je je auto in de parkeergarage. Op straat parkeren is namelijk heel duur en niet overal toegestaan. Parkeren kan in:

  • De Phoenixgarage: Phoenixstraat 29, 2611 AL Delft
  • De Marktgarage: Willem Naghelstraat 1, 26 12 XD Delft
  • Zuidpoortgarage: Zuidwal 14, 2611 DD Delft.
Affligem Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Binnenwatersloot 5
2611 BJ Delft

ProgramMering bands

GENUINE MUSIC AGENCY
John Zwetsloot
0165-553115
info@genuinemusic.nl