Sweet Bourbon
Vrijdag 24 Februari 2023
22:30 - 01:00 uur
Het Koningshuys

Na een vliegende start in 2014 met voornamelijk eigen werk, is Sweet Bourbon al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse clubcircuit. De jaren die daarop volgden waren een ‘Rollercoaster Ride’. Met een live album, een debuut album, 2 singles, een aantal clips en vele live shows in binnen- en buitenland, heeft Sweet Bourbon laten zien dat “they’re here to stay”.

Voor Sweet Bourbon is het door de jaren heen vanzelfsprekend geworden om On the Road te zijn. De inspiratie en motivatie die de live optredens opleveren hebben geleid tot een 2e studioalbum in 2020 met de titel Born a Rebel en in 2021 verscheen de EP Live Recordings. In mei 2022 verschijnt het 5e album, Slippery Slopes. Dit is een live registratie van het concert dat de band in oktober 2021 gaf in de Bluesmoose reeks in Groesbeek. Naast de binnen- en buitenlandse shows is de band inmiddels gestart met nieuw materiaal voor een 6e album, dat weer in de studio opgenomen zal worden.

De invloeden van Blues en Rock, Soul en Jazz leveren een stevige Southern Rock stijl op. Afgaande op de vele recensies mogen we vanavond een dampende dansvloer verwachten, durf jij het aan?

www.sweetbourbon.nl
Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Pauwenstein 23
2289 BT Rijswijk

Programmering bands

Esther Menke
info@bluesther.nl