JPK
Zaterdag 25 Februari 2023
15:30 - 17:30 uur
De Kurk

In 2000 formeerde zanger gitarist Jan Pieter Kuijten zijn eigen band. Het werd een driemans formatie met een sterk eigen repertoire, geïnspireerd door authentieke Rhythm & Blues en Bluesrock. In een rap tempo veroverden ze in binnen- en buitenland podiumplaatsen en de harten van bezoekers op tal van festivals en in muziekcafés.

In mei 2002 kwam hun eerste CD ‘Knife and Gun’ uit met daarop 8 eigen nummers. Sindsdien is hun eigen repertoire sterk uitgebreid en met als resultaat een tweede CD “Driving my Car”, een derde CD “Bamboozle” met ieder 11 eigen nummers. De vierde “Live CD” is in de maak. Hun optredens zijn vol van passie en energie, interactief met publiek en altijd eindigen ze in één groot feest.

Met bassist Patrick Frijters en drummer Jan Keuter vormt Jan Pieter Kuijten een uniek Bluesrock trio met een onmiskenbare eigen sound en stijl. Naast eigen werk vertolken ze ook veel nummers van hun Bluesrock helden Jimi Hendrix, Steven Ray Vaughn, Rory Gallagher, Roy Buchanan, ZZ Top en Ten Years After, overgoten met hun eigen JPK saus.

www.JPKband.nl
Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Pauwenstein 23
2289 BT Rijswijk

Programmering bands

Esther Menke
info@bluesther.nl