Wildmen Bluesband
Zaterdag 23 Februari
20:30 - 23:00 uur
Rietveld Theater

Wildmen Bluesband is opgericht door de flamboyante gitarist Jos de Wilde. Als gitaardocent heeft hij vele leerlingen geïnspireerd om een al dan niet professionele carrière te gaan volgen. In 2011 startte hij de Wildmen Bluesband.

In Saskia de Nijs (zang), Rob Meijran (drums), Mark van Lieshout (bas) en Ruud Vuijk (Hammond) heeft hij een ideale groep mensen gevonden om de blues te voelen en te spelen! Rob Meijran is de nieuweling in Wildmen Bluesband, maar ook hij neemt een lading ervaring mee met veel podium ervaring. Met 22 jaar in het prof circuit speelde oa met Bintangs, Ruben Hoeke, Danny Gilles band, Eamon McCormack en Stoney Curtis. En nog vele meer, een verrijking van de band.

Op het podium staat een energieke band waar tijdens een optreden de vonken vanaf vliegen! De machtige uithalen van Saskia, het opzwepende Hammond geluid van Ruud, de uitdagende gitaarsolo’s van Jos, ondersteund door de solide ritmesectie van Hans en Mark, laten niemand onberoerd. Elk lid heeft ruime ervaring in andere bluesbands, wat garant staat voor een brede basis in de blues. Een echte live band!

22-24 februari 2019
Affligem Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Binnenwatersloot 5
2611 BJ Delft

ProgramMering bands

GENUINE MUSIC AGENCY
John Zwetsloot
0165-553115
info@genuinemusic.nl