NIEUWS 16 FEBRUARI 2018:
Wegens omstandigheden is het optreden van Nightcall geannuleerd; de Delftse Stadsbrouwerij De Koperen Kat heeft als vervanger de band Superfly vanavond vanaf 22.00 uur op het podium staan.
De band Talkin' Blues heeft het optreden bij Moeke wegens ziekte afgezegd; vanavond speelt hier Big Muffin & the Fab3 als invalband.

NIEUWS 7 FEBRUARI 2018:
Voor de jublieum-editie van 16, 17 en 18 februari hebben we een record van 80 optredens in het programma staan ! Voor de voorstelling "Preaching The Blues" ( vrijdag in het Rietveld Theater ) zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Ook de belangstelling voor de mondharmonica-workshop is groot. Wie mee wil doen, kan nu nog reserveren.

NIEUWS 2 JANUARI 2018:
Het programma van de 20e editie van Bluesfestival Delft is rond. De lokaties en bands staan inmiddels op de website vermeld. Het programma met tijden volgt later deze week. Vanaf week 2 zal de bluesflyer 2018 met alle info te downloaden zijn.

NIEUWS 27 DECEMBER 2017:
In de maand februari vindt het Affligem Bluesfestival van Delft plaats. Dit evenement begint met een filmvertoning  in Filmhuis Lumen op donderdagavond 15 februari. Op 16, 17 en 18 februari zal een groot aantal groepen gratis toegankelijke live-optredens verzorgen op ruim 30 lokaties in de historische binnenstad van Delft. Bovendien staan er tijdens de 20e editie van het festival maar liefst 6 specials gepland. Inmiddels staan de meeste bands die komen optreden op deze website vermeld.Begin januari zal het volledig programma op deze website te vinden zijn.
 

 

Affligem Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Binnenwatersloot 5
2611 BJ Delft

ProgramMering bands

GENUINE MUSIC AGENCY
John Zwetsloot
0165-553115
info@genuinemusic.nl