Them Lewis Boys
Zaterdag 18 Februari
22:00 - 01:00 uur
De Oude Jan

“Them Lewis Boys” is een originele piano Rock ’n' Roll band die een eerbetoon brengt aan de opzwepende piano rock uit de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw. De band zet een energieke show neer waarin klassiekers gespeeld worden die bekend zijn geworden door “living legend” en “Killer of Rock 'n’ Roll" Jerry Lee Lewis, maar ook door vele anderen helden. Wat dacht je van nummers als: “Whole Lotta Shaking Going on”,  “Great Balls of Fire” en "Johnny B. Goode. 

Frontman Jeroen Sweers gooit de verleden tijd helemaal terug naar de toekomst met een genadeloze lading pumping piano power. Them Lewis Boys dendert als een stoomtrein over het podium en weet als geen ander de tent op de kop te zetten. Maak je klaar voor deze killers, trek je dansschoenen aan en laat je meevoeren in deze onvervalste highvoltage Rock 'n' Roll trip.

De band heeft in de afgelopen 5 jaar op veel grote festivals in Nederland, Zwitserland, Belgie, Noorwegen en Engeland gespeeld. Dit zijn uiteenlopende festivals zoals Rock ’n'Roll-, Blues-, Pop-, Country- en Jazz-festivals.

‘Wanted” is de nieuwste plaat van Them Lewis Boys. Deze in 2016 door de band zelf geproduceerde en uitgebrachte opname is met veel respect voor de pionier van de piano Rock 'n' Roll gemaakt en  staat vol met regelrechte fifties klassiekers en enkele sfeervolle country songs.

Bezetting:
Jeroen Sweers - Piano/Vocals
Willem de Roode - Guitar/Vocals
Rene Postma - Bass/Vocals
Matthias van Olst - Drums

Affligem Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Binnenwatersloot 5
2611 BJ Delft

Programering bands

GENUINE MUSIC AGENCY
John Zwetsloot
0165-553115
info@genuinemusic.nl