Slim Robin Band
Vrijdag 16 Februari
21:00 - 00:00 uur
De Gist

Bandleider Slim Robin is vooral bekend van zijn harmonicaspel bij bekende bluesbands waar hij deel van uitmaakte,  zoals Livin’ Blues en de Dave Chavez band. Bluesliefhebbers konden  hem de afgelopen jaren vinden op nationale en internationale podia. Bovendien werd hij al twee keer genomineerd voor beste Nederlandse bluesharpist door de Dutch Blues Foundation.

Sinds 2015 is hij frontman van zijn eigen Slim Robin Band. In hetzelfde jaar verscheen zijn debuutalbum: "Claim Your Wings", waarmee hij een prima visite-kaartje af heeft gegeven. Op dit album zijn eigen nummers te vinden die een goede indruk geven waar de Slim Robin Band voor staat: pure en eerlijke blues.

De ritmesectie van deze band bestaat uit drummer Robbie  Carree en bassist Jules van Brakel. Zij toerden eerder door Europa met de Amerikaanse bluesartiesten Mike Welch, James Harman, Mitch Kashmar en Gary Primich en met hun eigen King Mo band. Gitarist Arie Verhoef maakte jarenlang deel uit van The Nervous Fellas en toerde met Sugar Ray Norcia.

De Slim Robin Band brengt swingende West Coast Blues met invloeden van George Smith, William Clarke, Little Charlie & the Nightcats en James Harman.

Affligem Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Binnenwatersloot 5
2611 BJ Delft

ProgramMering bands

GENUINE MUSIC AGENCY
John Zwetsloot
0165-553115
info@genuinemusic.nl