Barn Find
Zaterdag 17 Februari
20:00 - 22:00 uur
De Koperen Kat

Een “Barn Find”(schuurvondst) is een klassieke auto of motorfiets, vaak in vervallen staat ontdekt. De term “Barn Find” komt van het feit dat deze vaak gevonden worden in plaatsen als schuren, loodsen, carports en bijgebouwen, waar ze vaak al vele jaren opgeslagen staan. De term is ook meestal van toepassing op voertuigen die zowel zeldzaam als zeer waardevol zijn en die, ondanks hun vaak slechte staat, zeer interessant zijn voor verzamelaars en liefhebbers. ( bron: Wikipedia)

Bovenstaande geldt in grote lijnen ook voor de vier leden van deze band, afgezien dan van de vervallen staat. Integendeel, zij zijn alle vier nog in topconditie. Stuk voor stuk klassiekers, waarbij één lid zelfs de status van oldtimer heeft bereikt, hebben deze heren hun sporen al verdiend in eerdere bands, maar sinds hun paden elkaar gekruist hebben is er een nieuw vuur ontstaan.

Ontdaan van alle stof, roest en oude verflagen zijn dit, zonder uitzondering, juweeltjes die elkaar muzikaal weten uit te dagen en daarmee tot grote hoogten brengen. Al met al, een kwartet van grote klasse. Maar, zoals de Engelstaligen zeggen: “action speaks louder than words”, of met andere woorden: kom u zelf overtuigen tijdens een optreden!!

 

Affligem Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Binnenwatersloot 5
2611 BJ Delft

ProgramMering bands

GENUINE MUSIC AGENCY
John Zwetsloot
0165-553115
info@genuinemusic.nl