Super blues sessie o.l.v. Fat Harry
Zondag 19 Februari
15:00 - 18:00 uur
Steck

Deze Supersessie onder leiding van zanger-gitarist Fat Harry heeft een vette line-up met bluesmuzikanten die dit jaar allemaal genomineerd zijn voor een Dutch Blues Award.

Line Up vanmiddag is:

RICHARD VAN BERGEN - zang, gitaar 
Richard van Bergen laat zich inspireren door verschillende stijlen muziek. De rootsgitarist is dan ook van alle markten thuis, en dat bewijst hij regelmatig op de binnen- en buitenlandse podia. Hij speelde onder andere met Qeaux Qeaux Joans, Millstreet Bluesband, The Shiner Twins en bracht twee jaar geleden zijn eigen album Rootbag uit.
 
BART KAMP - bas
Sinds jaren een vertrouwd gezicht op de (Inter)nationale podia met diverse artiesten.Hij speelde samen met Amerikaanse en Europese artiesten zoals Monti Amundson, Sultans of Slide, en Eugene Hideaway Bridges als vast lid van hun band. Daarnaast tourde hij met David Gogo, Roscoe Chenier, Percy Sthrother, Alan Haynes, Brandon Santini en vele anderen. 

EDUARD NIJENHUIS - drums
Eduard drumt alles wat met blues te maken heeft. Strak tot in het bot en daarnaast bijzonder creatief. Zijn voorbeeld en held, Steve Gadd, heeft muzikaal een grote invloed op hem gehad. Eduard is op dit moment vaste drummer in de Fossen & Struijk Band en de Robbert Fossen Blues Band. Daarnaast is hij de drummer in 'The Dynaflow' en vormt hij deel van de ritmesectie bij Tail Dragger (USA) en Super Chikan (USA), als zij in Nederland zijn voor hun Europese tours.
 

FAT HARRY (HAROLD VAN DORTH) - zang, gitaar
Contemporary blues is waarschijnlijk de beste omschrijving van de muziek van Fat Harry & The Fuzzy Licks uit Rotterdam. Deze laat zich namelijk niet rangschikken onder een bepaalde categorie. Soms klinkt er funk of harde soul om uiteindelijk weer terug te keren bij de old school blues.  Meervoudig grammy award winnaar Joe Louis Walker (Harry’s grootste voorbeeld) coverde hun song "Send You Back" op zijn album "Between A rock & The Blues" en koos de band om hem te begeleiden bij Europese optredens. 

THOMAS TOUSSAINT - zang, mondharmonica
Een mondharmonica speler die loyaal blijft aan de blues traditie en toch ruimdenkend is. Hij speelde onder andere samen met The Hoax, Tail Dagger, Fossen & Struijk Band, John Primer en de Little Boogie Boy Blues Band. Daarnaast speelt hij met veel succes in zijn eigen viermansformatie, de Thomas Toussaint Band. 

 

Affligem Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Binnenwatersloot 5
2611 BJ Delft
info@delftblues.nl

Programering bands

GENUINE MUSIC AGENCY
John Zwetsloot
0165-553115
info@genuinemusic.nl