Frenk van Meeteren
Zaterdag 18 Februari
19:00 - 23:00 uur
Plan B

Frenk van Meeteren speelt en treedt al op sinds z’n vijftiende, raakte al vroeg geinteresseerd in jazz, blues en andere soorten “78-toeren”-muziek. Hij speelde behalve met z’n eigen stringband Crooks (tournee’s in Rusland en Hongarije in de jaren 80) in de folkgroep King’s Galliard (jaren 70) en de Gangbusters (jaren 80 – 90), die veel speelden op de Boulevard of Broken Dreams (nu de Parade). In Den Haag verzorgde hij vele sessies in het lokaal Vredebreuk en het Syndikaat.

Tegenwoordig speelt hij veel met de Gehoorgangsters, een groep die z’n basis heeft in Rotterdam. Recent heeft Frenk een CD uitgebracht onder z’n eigen naam: "Stop Look & Listen". Hierop is hij te horen in een trio-bezetting. Sinds 2016 is hij banjoïst/gitarist van de Dutch Swing College Band.

Frenk maakt weinig gebruik van repertoirelijstjes. Meestal borrelen de nummers in een soort vanzelfsprekende volgorde uit z’n hoofd, soms komt er iets langs wat nog niet eerder bestond en weer ophoudt te bestaan als het eindaccoord geklonken heeft.

Affligem Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Binnenwatersloot 5
2611 BJ Delft

Programering bands

GENUINE MUSIC AGENCY
John Zwetsloot
0165-553115
info@genuinemusic.nl