Jesper Munk Band (Dld)
Zaterdag 18 Februari
20:00 - 22:00 uur
De Tobbe

Als Jesper Munk, een jonge Blues Rocker uit München, z’n mond opentrekt, klinkt hij alsof hij tweemaal zo oud is. Alsof hij de nodige whisky’s achterover geslagen heeft en het ene pakje sigaretten na het andere gerookt heeft. Wat een strot! De Duitse pers schrijft: hij bezorgt Jack White het angstzweet op het voorhoofd.

Z’n tweede album “Claim” kwam begin 2015 uit via Warner Music. Een muzikale trip van Los Angeles via New York naar München het platteland van Niederding. Als singer / songwriter en uitmuntend gitarist heeft hij op deze plaat zijn muzikale horizon enorm verbreed. Veertien opwindende songs, variërend van rock, postpunk en glamrock tot folk en soul en vanzelfsprekend blues.

Jesper Munk gaat hard. Begonnen als straatmuzikant en binnengehaald als een wonderkind met een stem uit de Mississippi Delta en de looks van een pin up. Zijn debuut album “For In My Way It Lies” ontving laaiend enthousiaste reacties met als gevolg drie solo tours in Duitsland en support act voor bands als Michael Hurley, Willard Grant Conspiracy and Eric Burdon & the Animals.

Deze jonge gast zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat blues en zijn manier van spelen een hele nieuwe generatie muziekliefhebbers in Duitsland aanspreekt. Vergelijkingen met Jack White, The Black Keys en  Gary Clark Jr wekken dan ook geen verbazing. En nu is Nederland aan de beurt. Mis het niet: dit is het grootste blues talent van Duitsland!

Affligem Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Binnenwatersloot 5
2611 BJ Delft

Programering bands

GENUINE MUSIC AGENCY
John Zwetsloot
0165-553115
info@genuinemusic.nl