Stackhouse
Zaterdag 18 Februari
18:00 - 20:30 uur
De Oude Jan

"Blues across the age gap"  had zomaar het motto van bluesband Stackhouse kunnen zijn, want het leeftijdsverschil van bijna 40 jaar geeft dit combo een frisse en stevige sound. De bandnaam werd ontleend aan bluesman Houston Stackhouse die veel blues giganten uit het  latere jaren 40/50 Chicago beïnvloedde. Dit zijn dan ook de roots van Stackhouse en het debuut album “Big Fish Boogie”  is een verzameling originele songs, waarin de band deze muziek die het verdient in leven gehouden te worden, probeert te herscheppen!

De lijst van bands waarin de mannen speelden bevat o.a. namen als Tip On In, The Groovetones, The Dynamites en The Big Five O, maar ook werden artiesten begeleid als Homesick James, George “Wild Child” Butler, Eddie Boyd, Clarence “Gatemouth” Brown en Eddie C Campbell…..to name but a few.

In 2010 verscheen een gelijknamige debuut EP, die werd opgepikt door zowel regionale als nationale stations, waaronder Radio 1 (B) en Arrow Classic Rock’s ‘Bluesbox’. De cd-albums "Big Fish Boogie" (2013) en “Tailgatin’” (2016) werden met lovende kritieken ontvangen onder de kenners: positieve reviews in Belgische en Nederlandse magazines, uitgebreide airplay in nationale en regionale radio shows en toevoeging aan de Amerikaanse bluesspecialist catalogus "Bluesbeat Music". De toekomst ziet er goed uit voor de band!

Stackhouse combineert eigen werk met smaakvol gekozen covers en staat garant voor een geslaagde en vooral swingende bluesparty.

 

Affligem Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Binnenwatersloot 5
2611 BJ Delft

Programering bands

GENUINE MUSIC AGENCY
John Zwetsloot
0165-553115
info@genuinemusic.nl