Forever Young Band

De Forever Young Band bestaat uit de zeer gerenommeerde, ervaren en bekende muzikanten uit de Nederpop- & Rockscene, Ferdinand Bakker, Polle Eduard en Henk Koorn.

Ferdinand Bakker - zanger, gitarist, componist

Van o.a. de Delftse jaren '70-band Alquin. Bakker was begin jaren zeventig medeoprichter van de formatie Alquin die in 1973 door Muziekkrant Oor werd gelauwerd als beste popgroep van Nederland. Alquin gaf concerten in alle grote Nederlandse popzalen, schitterde op Pinkpop en bracht in 2009 nog een cd uit.

 

Polle Eduard - gitarist, componist, tekstschrijver

Bandlid  van de jaren ’60 & ’70 bands Tee Set en After Tea. Toerde met Doe Maar, begon samen met Hans Vermeulen The Rest en speelde mee in de begeleidingsband van Rob de Nijs. Hij schreef met veel succes nummers voor Nico Haak en werkte o.a. samen met Chris Hinze, Peter Koelewijn en vele anderen. Grootste solo-hit Ik Wil Jou uit 1979.


Henk Koorn - zanger, gitarist, componist

Bandlid van Hallo Venray. In 25 jaar heeft Hallo Venray kans gezien om maar liefst 13 albums uit te brengen. Dat is maar weinigen gegeven. We kunnen dan ook niet anders dan tot de conclusie komen dat Hallo Venray nu tot ons nationale cultureel erfgoed behoort. Ze speelde o.a. op Pinkpop, Lowlands en tourde door Engeland, Frankrijk en Bosnië.

Affligem Bluesfestival Delft

Stichting Horeca Muziekfestivals Delft
p/a Binnenwatersloot 5
2611 BJ Delft

Programering bands

GENUINE MUSIC AGENCY
John Zwetsloot
0165-553115
info@genuinemusic.nl